Efter runda på Mattssons "bär de oo" till altan i Haga där den rostfria grillen står och blänker.
Tillverkning av Kalops är i full gång. Den utmärkta grillen har ett stort fint stekbord och den takbeklädda altan blir för tillfället ett utmärkt kök. Britt har ont i sin höftled så hon sitter och noga övervakar handtvätt och övrig hygien. Gulis försöker få sig en smakbit. nu är nog stekbordet ordentligt varmt... Saatan va de blir bra dehär..... Maten är klar och de har blivit lördag. Kursen har börjat med 12 anmälda deltagare. Det smakar med en kopp kaffe i mellan åt Sen full fart igen under 4 - 5 timmar ska nybörjarna lära sig 30 call (turer). Alla är glada och skrattar hjärtligt när det gått fel. Nu är det dags att äta av den goda kalopsen som tillverkades i Haga. Pär hade åxå gjort en fräsch och god sallade. Dessa sköna damer fanns åxå där..
2 kommentarer:
Nå, räckte maten då?
Svarta kläder som kock? Skulle passa bättre som sotare...
Skicka en kommentar