Utan skyddsnät...

måndag, juni 29, 2009


Uppe med tuppen igen och iväg ut på stan. Vi uppsökte Clas Ohlson i tanke och mening att införskaff ett nytt batteri till skepparns telefon i hopp om att det skulle råda bot på telefon haveriet. Batteri fick vi men tyvärr hjälpte det inte. Nå, vi får klara oss med Gullans så länge, jag har mitt kort koppat till hennes så det löser sig. Förresten en ny telefon (Nokia) kostar bara 380 kronor på Clas Ohlson. surf problemet löste jag oxå hos Classe Man köper ett kontant kort som varar en vecka, och det kan man surfa obegränsat på. Det var inte speciellt dyrt.


I morse när jag slog på Gotland Radio vart jag ordentligt förvånad jag kom mitt i en låt med Pop Sixten "Koka gröt i en kaffepanna" sedan följde en lång intervju med Sixten han läste oxå någon text från sin diktsamling. Rikitgt roligt faktist.


I går när vi anlände hit till Visby med Färfjsundets klubbflagga stolt svajande i den nordliga vinden dröjde det inte länge förrän en Ålandsvimpel lyste med sina klara färger från en av flaggstängerna.
Klicka på länken och kolla på förmiddagens bilder.