Utan skyddsnät...

tisdag, augusti 18, 2009

Nostalgi bloggen

Dessa två gentlemän lät sig forograferas för ca. 50 år sedan. Han till vänster är undertecknad och den andra är Sven - Erik (Svempa) Blomqvist


Den snygga bruden här under blev till slut undertecknads fru.
Mannen till vänster heter Sala. Honom träffade vi i Cairo, han var vår guide i två dagar. Britt chattade med honom och Gullan ,Per, gun och jag for och träffade honom. Kul Va?



Så här såg det ut när vi dansade squaredance på Öland omklädningsrummet var undertecknades bil, i och för sig gjorde ju inte det så mycket;-))

Dessa två ungdomar blev ett äkta par till slut.







Putti eller Putte?

Plötsligt satt jag där, framför datorn alltså. Jag hade inte tagit en enda bild på hela dagen. Och inte gjort något annat spännande. Vad tusan ska jag nu blogga om då? Att jag var sur i magen i morse för att jag smyg ätit bröd? Men det har ju ingen egentligen att göra med.


Fanns det månne något annat som man eventuellt glömt bort? Då drog jag mej till minnes en händelse i somras när vi var på Sjödagar med Johan och Britt. Vi träffade nämligen vår småkusin Sven Erik Blomqvist med sambo och det kan ju vid vissa tillfällen vara ett rätt så interssant möte


Sven Erik som utan överdrift kan vara väldigt vältalig så också denna gång. Britt vart väldigt besviken att jag inte införde bilder på henne tillsammans med "Svempa".Men nu är dom här. Håll till godo.

Sven Eriks bror heter Stig Göran . Våra squaredance kompisar envisas med att kalla honom "Putte" När vi som vuxit upp med honom påpekar att detta är fullständigt galet. Snärkär dom på näsan och säger:"Så har han alltid hetat" I själva verket heter han "Putti" Det har han nämligen hetat ända sen han kacka i blöjorna hemma på Öjjen Så hör sen!!!